Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Κοσμοσυρροή στο Θέατρο Στοά για την παράσταση Αλληλεγγύης





Ο σπόρος της Αλληλεγγύης έχει πιάσει για τα καλά στου Ζωγράφου. Χτες μάλιστα είδαμε ν’ ανθίζει σε μια μεγάλη γιορτή-παράσταση στο θέατρο Στοά.
Πρωταγωνιστές δεν ήταν όχι μόνο οι ηθοποιοί στη σκηνή, αλλά και οι δεκάδες θεατές που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα. Αντί για εισιτήριο πρόσφεραν περίπου 300 κιλά τρόφιμα μακράς διάρκειας, για τις 80 και πλέον οικογένειες που δοκιμάζονται από τις μνημονιακές πολιτικές και που το Δίκτυο Αλληλεγγύης Ζωγράφου στηρίζει.
Τα χαμόγελα των εθελοντών του Δικτύου, που οργάνωσε με την χορηγία του θεάτρου Στοά τη χθεσινή παράσταση, είναι δικαιολογημένα. Η βραδιά ήταν απόλυτα επιτυχημένη. Ευχαριστημένοι ήταν, βέβαια, και όσοι παρακολούθησαν την εξαιρετική παράσταση το «Άσμα για το σκιάχτρο της Λουζιτανίας».
Παρόντες ήταν, μεταξύ άλλων, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νάντια Βαλαβάνη η επικεφαλής του ΜΑΖΙ Τίνα Καφατσάκη, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Έφη Αλεξανδρή, Χάρης Σταματάκης, Βάσω Στρακαντούνα και εκπρόσωποι συλλόγων, όπως ο Βασίλης και Ελένη Παπαιωάννου από τον Ιλισσό, η Όλγα Τσουτσουδάκη από τους Κρήτες, μέλη του Μπερντέ και από την Βίλλα
Μετα το τέλος της παράστασης το Δίκτυο Αλληλεγγύης ευχαρίστησε τόσο τον κόσμο, που αγκάλιασε την εκδήλωση, όσο και το θέατρο και το θίασο που προσέφεραν δωρεάν την παράσταση. Συμβολικά, μάλιστα έδωσε από ένα γλαστράκι στους ηθοποιούς.


Αναδημοσίευση από zografou-live

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου