Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

Καταγγελία των φασιστικών επιθέσεων - Προκλήσεων.

Το βράδυ της Πέμπτης 14/2/2014  τα γραφεία του Κινήματος στην πόλη του Ζωγράφου , δέχτηκαν φασιστική  «επίθεση» . Ένα περίπου μήνα μετά την επίθεση στα γραφεία του Δικτύου Αλληλεγγύης Ζωγράφου οι φασίστες νεοναζί εμφανίστηκαν πάλι.

 Αυτή την φορά η ομάδα των φασιστοειδών «λέρωσε» με σπρέι, σχηματίζοντας ναζιστικά σύμβολα, τους εξωτερικούς τοίχους των γραφείων του Κινήματος . Παράλληλα με την υπογραφή τους άφησαν και την απειλή τους με την στοχοποίηση του Πέτρου Κωσταντίνου.

 Οι άθλιες, γνωστές πρακτικές των ναζιστικών οργανώσεων όπως των νονών της νύχτας δεν μας τρομοκρατούν αλλά μας εξοργίζουν. Το ΔΑΖ θα συνεχίσει να υπάρχει και να επιτελεί το κοινωνικό του έργο στηρίζοντας όποιον έχει ανάγκη και συγχρόνως να οργανώνει την αντίσταση σε όλους αυτούς πού θέλουν να αφαιρέσουν την αξιοπρέπειά μας και να μας «γονατίσουν».  

 Σε αυτές τις βάρβαρες  μέρες που οξύνεται η επίθεση που οδηγεί σε όλο και μεγαλύτερη κοινωνική ανισότητα, που πεθαίνουν άνθρωποι από την πείνα και το κρύο, που συμπολίτες μας χάνουν τις δουλειές τους, που το δικαίωμα στην ζωή δεν είναι αυτονόητο  το ΔΑΖ θα είναι εδώ και κάθε μέρα πιο δημιουργικό και πιο μαχητικό από την προηγούμενη.


  Η Κοινωνική Αλληλεγγύη μας προς κάθε άτομο οποιουδήποτε χρώματος, εθνικότητας, φύλου είναι η απάντησή μας. Η συμμετοχή μας σε όλες τις «μάχες» για τα Δικαιώματά μας δεν πρόκειται να σταματήσει από φασιστικές επιθέσεις… Αντίθετα οι προκλήσεις αυτές  μας δείχνουν ότι ακολουθούμε τον σωστό δρόμο.

…Σιγά μη φοβηθώ…      (Παρακρατικοί Δρυοκολάπτες)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου